Profi vegán ecsetkészlet a Mineralissimától

Női arc sminkecset

Sziasztok!

Már régóta kerestem egy olyan ecsetkészletet, ami teljesen vegán, de sminkesként is hasznát vehetem. Találtam egyet mégpedig a Mineralissima Luxus minőségű ecsetkészletét, és most szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.

A smink márka fő vonala az ásványi sminkek, mely nagy hangsúlyt fektet a természetességbe és az egyszerűségbe. Minden termékük csak pár összetevőt tartalmaz. Ha szeretnél többet olvasni az ásványi sminkek jótékony hatásairól, akkor itt megteheted. KATT IDE

Megmondom őszintén, hogy kicsit szkeptikus voltam, mert ezelőtt nem találkoztam olyan márkával, aminek a szintetikus ecsetei megütik azt a szintet, hogy a vendégeimen is használjam őket. Így kíváncsian  vártam mit tud ez az ecsetkészlet. 🙂 

Maga a készlet egy nagyon igényes műbőr tokban érkezett, amin egy Mineralissima felirat is található. Mindegyik ecset szépen be volt egyesével csomagolva, és a nagyobb ecsetekhez szőr összetartó is van ( nem tudom a hivatalos megnevezését ).

Amikor először a kezembe vettem az ecseteket nem hittem a szememnek, vagy inkább a kezemnek, mert annyira puha volt. Van több ecsetkészletem, ami majdnem a duplájába kerül ennek a készletnek és nincs ennyire puha szőre. Kellőképpen rugalmasak a szálak így tökéletesen követik az arcunk és a szemünk vonalait. Nem bírtam magammal, és ki kellett próbálnom a többi Mineralissima termékkel, amiket rendeltem.

Nagyon könnyű vele dolgozni. Szépen felveszi a színeket, és ami még fontosabb nem pereg róla le a szemhéjfesték. Nem lesz foltos a smink. Nekem ez a legfontosabb, amit egy ecsettől elvárok!

Mineralissima profi ecsetkészlet műbőr tokban
Mineralissima 16-os darabos sminkecsetek műbőr tokban vannak amit egy Mineralissima felirat díszit.
Mineralissima 16 darabos ecsetkészlet tartalma
Mindegyik Mineralissima ecset külön fóliába csomagolva érkezik.

Ha olvassátok a blogom, és követtek Instagramon ( Alidarita ), akkor tudjátok, hogy már régebben teszteltem több Mineralissima terméket, és nagyon elégedett voltam, úgyhogy ezen felbuzdulva újabb tesztelésbe kezdtem. Részletekkel később jelentkezem. 

Csak, hogy tudjátok…közben eltelt több mint egy év. 

Így nyugodt szívvel írom meg a véleményem.

Napi szinten használom és tisztítom őket és még mindig ugyanolyan puhák, mint amikor kicsomagoltam őket! Egy ecsetemnek pattant le a festék a nyeléről, de én tényleg extrém sokat mosom őket. A szőre viszont mindegyiknek puha maradt. Ezt azért emelem ki ilyen sokszor, mert a legtöbb ecsetemtől azért kell megválnom, mert elkezdi szúrni a szemhéjam. Nem tudom, hogy nekem túl érzékeny a bőröm vagy más is így van ezzel…. de úgy vagyok vele ha nekem nem jó akkor másnak sem.

De ezek az ecsetek kiállták az idő próbáját. 🙂 

Mivel a professzionális ecseteivel meg voltam elégedve, ezért próba szerencse alapon megrendeltem az olcsóbb kategóriájú készletet is. Sajnos az nekem nem ütötte meg a mércét. Hiányoznak belőle fontos ecsetek és az arcra való ecsetei túl picik. A szőrük sem annyira puha, mint a professzionális kiadásé.

A professzionális változat: https://www.algothermshop.hu/termek/16-darabbol-allo-luxus-smink-keszlet 

24.990,- és 16 darabos, míg az olcsóbb verzió:  https://www.algothermshop.hu/termek/12-darabbol-allo-smink-készlet

10.190,- és 12 darabból áll.

Tudom, hogy csak 4 db ecsettel van több a professzionális készletben és mégis több, mint kétszer annyiba kerül, de higgyétek el megéri.

Remélem hasznosnak találtátok a cikket. 🙂

Aki szeretné megrendelni a terméket az az ALIDARITA kuponkóddal 5% kedvezményre jogosult az algothermshop.hu oldalán. 🙂

Puszilok mindenkit!

Alida

INSTAGRAM:alidaritamakeup_blog

YOUTUBE: Alidarita

FACEBOOK: Alidarita

FACEBOOK CSOPORT: Alidarita állatkísérlet mentes és vegán smink termékek és kozmetikumok

Leave a comment