DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA, 3,5 mm-es Jack Digitaal naar Analoog Audio Adapter Átalakító DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA, 3,5 mm-es Jack Digitaal naar Analoog Audio Adapter Átalakító DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA, 3,5 mm-es Jack Digitaal naar Analoog Audio Adapter Átalakító DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA, 3,5 mm-es Jack Digitaal naar Analoog Audio Adapter Átalakító DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA, 3,5 mm-es Jack Digitaal naar Analoog Audio Adapter Átalakító DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA, 3,5 mm-es Jack Digitaal naar Analoog Audio Adapter Átalakító

DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA, 3,5 mm-es Jack Digitaal naar Analoog Audio Adapter Átalakító

2 610 Ft 1 958 Ft
Készleten
a1073

Címkék: csatlakozó rca, RCA, 3, 5 mm-es jack elosztó, fekete feltét, 3m 6800, audio dac, toslink cabl, koaxiális csatlakozó, rca elosztó y, ak4493.

 • Kompatibilis Audio & Video Berendezések Stílus: Digitális-Analóg Átalakító (DAC)
  Modell Száma: DAC Digitális-Analóg
  Származás: KN - (Eredetű)
  Típus: Audio

  Jellemzők:

  1.Digitális Analóg Átalakító: Ez a DAC Konverter Alakítja Koaxiális Toslink vagy Digitális Audio Jeleket Analóg L/R Audio, illetve csatlakoztatható Külső Eszközök, Például Erősítők keresztül Szabványos RCA-Jack Típus, akkor Is Dönt, 3.5 mm-es Fejhallgató Jack Kimenet Csatlakoztatása hi-fi Fejhallgató, Ideális Otthoni vagy Professzionális Audio Váltás.

  2.Kétirányú Kapcsoló: Kétirányú Kapcsoló Kialakítás Teszi, Hogy Több, Mint egy Konverter DAC, Nem csak Támogatja a Digitális-Analóg, Továbbá Támogatja a Digitális Digitális (Támogatás Toslink, hogy Koaxiális, illetve Koaxiális, hogy Toslink) MEGJEGYZÉS: Ez a Konverter Támogatja a Digitális-Analóg, DE NEM Támogatja az Analóg-Digitális.

  3.Támogatja a Hangerő Beállítása: Beépített hi-fi Erősítő Chips, L/R 3,5 mm Kimenet Lehet Vezetni 16~150ohm Impedancia Fejhallgató/Hang.Támogatja a Hangerőt a hangerőszabályzó Gomb Csak a Hangerő Beállítása a Fejhallgató Interfész RCA Felület, Nem a Koaxiális vagy Toslink.

  4.Plug and Play: Jön a 4.0 OD Optikai Kábel Koaxiális Kábel, Adapter, Nem Kell Telepíteni Extra Programok, Csak a Plug and Play (Megjegyzés: Ez az Átalakító nem Támogatja az 5.1 Csatornás, mint a Dolby mind a DTS-t; Kérjük, Állítsa be az Audio Kimenetet PCM vagy LPCM Használata Előtt; PS4 Pro PS4 Slim nem Tudja Használni Ezt a Converter).

  5. 192 khz-es Mintavételi Sebesség érhető el: A Hangerő Gomb, akkor Állítsa be a Hangerőt RCA L/R + 3,5 mm Jack Audio Kimenet, Kényelmes a Használata. (Megjegyzés: NEM tudom Irányítani a Toslink vagy Koaxiális Hang Kimenet).Valójában Támogatja a Mintavételi Arány, 32, 44.1, 48, 96, valamint a 192 KHz-es, 24 Bites S/PDIF Bejövő Kis Patak Bal, Jobb Csatorna.

  Leírások:

  1. Ez a DAC konverter alakítja koaxiális vagy Toslink

  digitális audio jeleket alakítja analóg L / R audio, illetve csatlakoztatható

  külső eszközök, például erősítők segítségével szabványos RCA típusú bubi.

  2.

  Azt is megadhatja, 3.5 mm-es fejhallgató jack kimenet csatlakoztassa high-fidelity

  fejhallgató, ideális otthoni vagy professzionális audio váltás.

  Műszaki adatok:

  Anyag:Alumínium

  Bemeneti interfész: Toslink, Koaxiális

  Kimeneti felület: R/L RCA, Toslink, Koaxiális, 3,5 mm-es

  Jel Mintavételi Sebesség: 32-192 KHz,

  Bitsebesség: 16-24 Bit

  Szín: Fekete

  A Csomag Tartalmazza:

  1 x Digitális-Analóg R/L Audio Converter

  1 x DC USB hálózati Kábel

  1 x Toslink kábel

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek