TOTU iPhone 11 Pro Max 11 Pro 11 Telefon Képernyő Védő Töretlen Élek HD Edzett Üveg Film TOTU iPhone 11 Pro Max 11 Pro 11 Telefon Képernyő Védő Töretlen Élek HD Edzett Üveg Film TOTU iPhone 11 Pro Max 11 Pro 11 Telefon Képernyő Védő Töretlen Élek HD Edzett Üveg Film TOTU iPhone 11 Pro Max 11 Pro 11 Telefon Képernyő Védő Töretlen Élek HD Edzett Üveg Film TOTU iPhone 11 Pro Max 11 Pro 11 Telefon Képernyő Védő Töretlen Élek HD Edzett Üveg Film

TOTU iPhone 11 Pro Max 11 Pro 11 Telefon Képernyő Védő Töretlen Élek HD Edzett Üveg Film

2 227 Ft 2 004 Ft
Készleten
a13511

Címkék: martel, adja fel, add, töltő iphon, esetben totu, kábel totu, c típusú usb, cabl iphon, játék a trón, fekete menyasszony fátylát.

 • Márka Név: TOTU
  Kompatibilis Telefon Márka: Apple iPhone
  Származás: KN - (Eredetű)
  Kompatibilis iPhone Modell: IPhone 11 Pro
  Típus: Első Film
  Jellemzők: Edzett üveg
  Kompatibilis 2: IPhone 11 Pro
  Kompatibilis 1: iphone 11
  Kompatibilis 3: IPhone 11 Pro Max

  A Termékről

  1. Magas keménységű.Ez az edzett üveg képernyő film, magas keménységű, így megakadályozhatja, hogy magát attól, hogy karcos vagy darabokra tört hatékonyan, majd folyamatosan.Ha törött, edzett üveg törik apró darabokra, amelyek nem éles, így biztonságosabb a felhasználók számára.

  2. A nagy felbontású.A film egy magas fényáteresztés.A magas fényáteresztő alacsony fény tükröződés, a film lehet az ön számára egy nagy felbontású képernyő, csak a szokásos.

  3. Funkcionális.A képernyő védő is illeszkedik a telefon is, hogy egy nagy különbség az védi a telefont a semmiből, ujjlenyomat, víz, olaj, por, sokk, botlás stb.Ha festett a víz, a talaj, a sár, olaj, vagy egyéb mellékletek, lehet tisztítani erőfeszítés nélkül.

  4. Sima felület.Még az oldalon a képernyő film úgy érzi, simán.

  5. Kényelmes a használata.Kiváló tapadás.Illessze be a film, az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy tisztítsák meg a képernyőn alaposan.

  6. Tartós.A jó teljesítményt, ez a munka hosszú ideig.

  Telepítési Útmutató:

  1. Kérjük, használja az alkoholos törlőkendővel, majd a mikroszálas szövet, hogy tisztítsa meg az LCD-képernyőn a telepítés előtt.

  2. Húzza le a védő réteg a tapadó oldalon.

  3. Óvatosan igazítsa a poharat, hogy a képernyőn.

  4. Nyomja meg a középső a poharat, majd a ragasztós részt fog terjedni minden alkatrész simán.

  Figyelmeztetések:

  1. Mivel ez egy üveg termék, kérem vegye figyelembe, hogy a széleit a pohár vannak a leginkább veszélyeztetett területeken.

  2. Amikor eltávolítja az újrafelhasználás, a ragasztó tulajdonságok lehet, hogy elmúlik, olyan mértékben, amennyiben a képernyő védő nem tartják be a készüléket.Nem ajánlott, hogy ébressze fel az üveg protector ha egyszer alkalmazzák.

  3. Erőltetés, aki telepítése vagy eltávolítása a képernyő védő kárt okozhat a termékben.

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek