Varrógép Nyomtatófej Fedele Szál Egy Bilincs,Fém Borítás,Régi Háztartási Varrógép Alkatrészek,Pillangó,Méhecske,Repülő Ember,Panda.. Varrógép Nyomtatófej Fedele Szál Egy Bilincs,Fém Borítás,Régi Háztartási Varrógép Alkatrészek,Pillangó,Méhecske,Repülő Ember,Panda..

Varrógép Nyomtatófej Fedele Szál Egy Bilincs,Fém Borítás,Régi Háztartási Varrógép Alkatrészek,Pillangó,Méhecske,Repülő Ember,Panda..

4 597 Ft 2 621 Ft
Készleten
a1362

Címkék: juki machin, tavaszi játék panda, világító játék panda, a gép varrni kis, kerítés fehér, hímzés, gépi szakmai, skuchi játék panda, tartozék gép varrni, machin overlock, pillangó háztartási varrógép.

 • Teljesítmény: - Lásd A Leírást
  Max. Varrási Sebesség: - Lásd A Leírást
  Típus: Háztartási Varrógép
  Takarmány Mechanizmus: Séta Láb
  Öltéshossz: - Lásd A Leírást
  Mechanikus Konfiguráció: Lapos-Ágy
  Modell Száma: FC-005
  Szem Kialakulását: Zár Szem
  Méretek: - Lásd A Leírást
  Max. Varrás Vastagság: - Lásd A Leírást
  Tömeg: 0.15
  állapot: Új

  US $ 26.80 /sok US $ 25.00 /darab US $ 25.90 /darab US $ 17.30 /sok US $ 33.66 /darab US $ 25.02 /sok US $ 19.85 /sok US $ 228.00 /darab

  Varrógép Nyomtatófej Fedele Szál Egy Bilincs,Fém Borítás,Régi Háztartási Varrógép Alkatrészek ,Pillangó,Méhecske,Repülő Ember,Panda...

  Megjegyzés: Mivel ez a Vas vagy acél anyag, talán egy kis rozsda, de nem befolyásolják a normál használat ; valamint az is,egy kis időt, ha rozsdás, akkor lehet, hogy egy kis olaj.Mi is mérjük meg a termékek méret, kézzel, lehet, egy kicsit más, mint a pontos méret,de nem nagy a különbség.

  Szóval, ha nem bánod, ezt a három feltételeket, kérjük, ne rendelj, ahogy nem tudjuk elfogadni viták érte.köszönöm.

  Speciálisan erre a kedves, régi háztartási varrógép (bármilyen márkájú működőképes), kérjük, ellenőrizze, hogy a gép típusa, valamint rész mérete pontosan a rend előtt!

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek