Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer

Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer

11 055 Ft 7 075 Ft
Készleten
a251

Címkék: gp mutató f, gyermek körömlakk, égetéshez gép szerszám, érzékelő fém mutató, gp mutató, kínai tinta, toll, pin-mutató, toll fém mutató, gp mutató érzékelő, gp mutató 2020.

 • Típus: Zsebében, Multi Eszközök

  Forró Eladási fémdetektor Kézi GP-Mutató kincskereső Magas Érzékenység a Helyüket Arany Ékszer

  Funkció:

  1. Ultra-nagy stabilitás magas érzékenység, 360° - os oldalon-scan Pontosan tipp felismerés.ez a munka bent, kint, a homok, a gyep, vagy a talaj, keresse meg érme, ezüst ékszer, arany sebesség, pontosság.

  2. Beépített Hangszóró a Hangos hangjelzés, amikor a lépés, hogy a kutatási cél, akkor, hogy úgy hangzik, hogy tájékoztassam.

  3. Hordozható, kényelmes, mini, aztán jön egy húr, kötél, így könnyen tartani, majd akassza be a biztonsági öv.

  4. Egyszerű kezelhetőség, könnyű, egy kézzel tartani, de nem kell módosítani, nyomja meg a gombot, azután, hogy a 9V-os elemet.( nem akkuval)

  5. Alacsony fogyasztású éber,három érzékenységi szint különböző LED-fény, hang -, illetve rezgő riasztás.A Középső Sárga LED lámpa kigyullad, majd módosítania kell egy új akkumulátor.

  Tulajdonságok:

  Ébresztő mód: zaj / rezgés riasztás

  Mérési tartomány: rajzszög

  Hatály: repülőtereken, pályaudvarokon, vám, port, stadion (múzeum), határ védelmi minisztérium biztonsági ellenőrzések, nemesfém vizsgálat (pl. arany, ezüst ékszerek gyári, elektronikus alkatrészek gyári), valamint az felismerni a biztonsági oldalak

  Észlelési távolság:

  Ez a detektor érzékelő érzékenysége miatt a felismerés fém tárgyak mennyisége, mérete, sűrűsége, környezet, stb.

  Különböző tényezők változnak.

  Teljes Hossz: 230mm

  Powered by: 9V Elem (Nem Tartozék)

  1 x fémdetektor

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek