Kerek 2 az 1-ben USB Újratölthető Kéz Melegebb Elektromos Kéz Melegebb Kétoldalas Hő Kerek 2 az 1-ben USB Újratölthető Kéz Melegebb Elektromos Kéz Melegebb Kétoldalas Hő Kerek 2 az 1-ben USB Újratölthető Kéz Melegebb Elektromos Kéz Melegebb Kétoldalas Hő Kerek 2 az 1-ben USB Újratölthető Kéz Melegebb Elektromos Kéz Melegebb Kétoldalas Hő Kerek 2 az 1-ben USB Újratölthető Kéz Melegebb Elektromos Kéz Melegebb Kétoldalas Hő Kerek 2 az 1-ben USB Újratölthető Kéz Melegebb Elektromos Kéz Melegebb Kétoldalas Hő

Kerek 2 az 1-ben USB Újratölthető Kéz Melegebb Elektromos Kéz Melegebb Kétoldalas Hő

2 710 Ft 1 844 Ft
Készleten
a344

Címkék: vissza melegebb újratölthető, usb kéz melegebb, divat kézmelengető, mini elektromos kézmelengető, kéz melegebb usb, kezét hő, csíkos kéz melegebb, kéz melegítő, hő növény, óra kezét 3.

 • Méret: 80x80x23mm
  szín: Rózsaszín/Kék/Fehér/Fekete
  Feature1: 2 Az 1-Ben Újratölthető Kéz Melegebb
  Hő Megőrzésének Időtartama: 6 Óra & Alapján
  Feature2: Elektromos Kézi Melegebb
  Feature4: Kétoldalas Fűtés Kéz Melegebb
  Származás: KN - (Eredetű)
  Feature3: Kéz Melegebb Power Bank
  Anyag: ABS
  Töltési Idő: 3,5-4,5 óra
  Teljesítmény: 50W & Alapján

  Specifciation:

  Kapacitás: Körülbelül 3000mah

  Anyag: ABS műanyag

  Méret: 80×80×23 mm

  Bemenet: 5V/1A

  Fűtési hőmérséklet: 1 szint: 40°; 2 szint : körülbelül 50°

  Töltési idő: 3,5-4,5 óra

  Szín: Rózsaszín/Kék/Fehér/Fekete

  Utasításokat: nyomja meg Hosszan a kapcsoló gombot 5 másodpercig, hogy a fény a harmadik fehér fény az 1 szinten a hőmérsékletet, majd nyomja meg a gombot, hogy a fény a negyedik vörös fény a 2 szint hőmérséklet.

  Ne használja töltés közben, hogy elkerülje az alaplap sérült.

  Jellemzők:

  2 az 1-ben tervezés: Ez lehet használni, mint egy power bank, hogy töltse fel a készülék, mint a telefon, de lehet, hogy egy kéz melegebb, a fűtés a kezét, nagyon praktikus a használata.

  Kétoldalas hő: Hasonló kéz melegebb, a piacon csak a hő az egyik oldalon, míg a kéz melegebb fűthető mindkét oldalon, kényelmesebb a használata.Mini méret, forma mérkőzés kéz alakja ideális, csak fogd a kezét, vagy a lábát, hasát, majd élvezze a hangulatos melegséget hoz a hideg tél.

  2 szint hőmérséklet rendelkezésre kell kiválasztani: alacsonyabb hőmérséklet 40°, magasabb hőmérséklet 50°, csak válassza ki a hőmérséklet, hogy szüksége van szabadon.

  Tökéletes komfort: Készült magas fokú anti-slip ABS anyag, amely sima megható használata közben.

  Felszerelt védelmi igazgatóság, hogy megakadályozzák a túltöltés, kisülés,rövidzárlat hatékonyan; automatikusan érzékeli, majd állítsa be a feltöltési / kisütési feszültség, áram, valóban védi a biztonság.

  Akkumulátor USB kábel, amely tartalmazza, nem kell vásárolni akkumulátor, mindössze 2 órát, hogy fejezze be a töltést, amely lehetővé teszi, hogy a főnök használni, bármikor, bármilyen alkalomra.

  Megjegyzés:

  Ne használja töltés közben, hogy elkerülje az alaplap sérült.

  Mivel a különböző monitort, majd a fény befolyásolja a tényleges színe a tétel talán kissé.

  Csomag tartalmazza: 1×kéz melegebb + 1 x töltő kábel

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek