LS Szelep Tavaszi Kompresszor & Telepítési Eszköz - A LS1/LS2 A Katedrális Port hengerfej Stílus Bevitel Kipufogó Szelepek LS Szelep Tavaszi Kompresszor & Telepítési Eszköz - A LS1/LS2 A Katedrális Port hengerfej Stílus Bevitel Kipufogó Szelepek LS Szelep Tavaszi Kompresszor & Telepítési Eszköz - A LS1/LS2 A Katedrális Port hengerfej Stílus Bevitel Kipufogó Szelepek LS Szelep Tavaszi Kompresszor & Telepítési Eszköz - A LS1/LS2 A Katedrális Port hengerfej Stílus Bevitel Kipufogó Szelepek LS Szelep Tavaszi Kompresszor & Telepítési Eszköz - A LS1/LS2 A Katedrális Port hengerfej Stílus Bevitel Kipufogó Szelepek LS Szelep Tavaszi Kompresszor & Telepítési Eszköz - A LS1/LS2 A Katedrális Port hengerfej Stílus Bevitel Kipufogó Szelepek

LS Szelep Tavaszi Kompresszor & Telepítési Eszköz - A LS1/LS2 A Katedrális Port hengerfej Stílus Bevitel Kipufogó Szelepek

6 995 Ft 5 386 Ft
Készleten
a626

Címkék: t4, sisak ls2, kipufogó tavasz, kompresszor fejét, konko pedál gitár, 146mm, ls-swap, házi kipufogó kivágott szelep, kompresszor tavasz, kompresszor hengerfej.

 • Anyag: Fém
  Modell Száma: Egyik SEM
  Származás: KN - (Eredetű)

  Jellemzők:

  - A telepítés eszközök nem csak, hogy telepítése a springs egyszerűbb, de szintén kevésbé stresszes a fejét, casting, mint a hagyományos tavaszi kompresszor eszközök.

  - EZ a készlet működik mind a bevitel, valamint a kipufogó szelepek a katedrális port hengerfej.

  - Egyszerűen zárd be az eszköz le a hely, a rocker kar, helyezze be a square drive egy normál megszakító bárban, vagy a villáskulcsot akár a bal vagy a jobb oldalon az eszköz, illetve a kart lefelé tömöríteni a tavasz.

  - Ez az eszköz teszi eltávolítása, ILLETVE telepítése új szelep springs a szél.

  Tulajdonságok:

  Anyag: fém

  Szín: Kék

  Csomagolás tartalmazza:

  1 X LS Szelep Tavaszi Kompresszor

  2 X Tartozékok

  Megjegyzés:

  1. Kérem, engedje meg, 1-3cm (0.4-1.18") különbség miatt kézi mérés, valamint enyhe színbeli eltérést a különböző megjelenítési beállítást.

  2. Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színek kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg.

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek