Személyre szabott Akril Ház Jelek Ajtót, Lemezek, Táblák Üveg Hatást Ívelt Alumínium Kompozit Panel Személyre szabott Akril Ház Jelek Ajtót, Lemezek, Táblák Üveg Hatást Ívelt Alumínium Kompozit Panel Személyre szabott Akril Ház Jelek Ajtót, Lemezek, Táblák Üveg Hatást Ívelt Alumínium Kompozit Panel Személyre szabott Akril Ház Jelek Ajtót, Lemezek, Táblák Üveg Hatást Ívelt Alumínium Kompozit Panel

Személyre szabott Akril Ház Jelek Ajtót, Lemezek, Táblák Üveg Hatást Ívelt Alumínium Kompozit Panel

3 199 Ft 2 847 Ft
Készleten
a656

Címkék: gallér akril egyéni, parancs kép, lakás száma, postaláda, alumetal összetett panel, kártya egyéni akril, szövet táblázat, házszám tábla, egyéni ajtót jel, jel.

 • Forma: Szabálytalan
  Stílus: Modern
  Anyag: Akril

  Személyre szabott, a házban vagy az udvaron, lehet telepíteni a Ház előtt, hálószoba, fürdőszoba, étkező, játszószoba, család/tanulmány, üvegház, előszoba, veranda, udvaron, ahová csak akarod.

  1> Kérjük, hagyj üzenetet az ajtó, s az utca nevét, vagy bármilyen, sms-t igényel a megjegyzések vásárlás során, vagy üzenetet nekünk a követelmények keresztül a vatera piacterén plateform; valamint az is, válassza ki a betűtípust a kép megjelenítésére.Például: Betűtípus: Times Szöveg: 66 Napraforgó St.

  2> 100% - ban Kézzel készített

  3> 5mm üveg akril emléktábla , rozsdamentes acél konzol tartalmaz.

  4> 6 Betűtípus közül választhat,ha nincs megadva, akkor vedd úgy, Times New Roman Betűtípus .

  5> Exxcellent felületre úgy, hogy a legmagasabb színvonalon.

  6> Külső világító vinil a choiceof számú ajtó / utca nevet / szöveget, állandó, magas összetartó ragasztó, erős, tartós.

  7> 100% vízálló, nem kell aggódni, hogy mi az éghajlat , garantált!

  8> Csak kattintson a "Vásárlás Most", majd kövesse a fizetési folyamat, hogy hagyja el nekünk egy üzenetet, hogy mondja el a szövegét a lepedéket, a betűtípus, hogy tetszik lenni.

 • Vélemények (1)

  • Pepee 96

   Beautiful, excellent finish

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek