Dönthető útmutató bár fogó, fúró padon gyakorlat 90 fokos szögben kis satu 3 cm. Dönthető útmutató bár fogó, fúró padon gyakorlat 90 fokos szögben kis satu 3 cm. Dönthető útmutató bár fogó, fúró padon gyakorlat 90 fokos szögben kis satu 3 cm. Dönthető útmutató bár fogó, fúró padon gyakorlat 90 fokos szögben kis satu 3 cm. Dönthető útmutató bár fogó, fúró padon gyakorlat 90 fokos szögben kis satu 3 cm. Dönthető útmutató bár fogó, fúró padon gyakorlat 90 fokos szögben kis satu 3 cm.

Dönthető útmutató bár fogó, fúró padon gyakorlat 90 fokos szögben kis satu 3 cm.

10 291 Ft 9 777 Ft
Készleten
a66624

Címkék: pad gyakorlat, fúró satu, lakatos satu, alelnök, hilda, kakas kert, chuck dremel, 90 fokos szögben bilincs, go kart adás, fúró guid.

 • állapot: Új
  Modell Száma: HY 3 inch
  CNC, vagy Nem: Normál
  Típus: Függőleges
  Származás: KN - (Eredetű)

  Ha azt szeretné, hogy vásárlásra, Kínából, kérem, adja meg a termékek listája, hadd adjak egy idézet.Mi egy professzionális gyártó lineáris vasúti,lineáris tengely lineáris támogatás,lineáris egység,ballscrew véget támogatást.Ömlesztett érdekében,kérem lépjen velünk kapcsolatba a további részletekért.Kombinált/átfogó érdekében ajánlott.Minél többet vásárol, annál alacsonyabb költség lesz.KÜLDHET A TERMÉKEK LISTÁJA VAN SZÜKSÉGED,MI PEDIG ELLENŐRIZZE AZ ÖSSZES SZÁLLÍTÁSI NEKED.Ha kell, a többi lineáris termékek, amelyek nem szerepelnek a boltban, vagy bármilyen kérdése van,pls küldjön üzenetet, hogy engem fog válaszolni 24 órán belül.FIZETÉS - elfogadjuk, Zálog, Hitelkártya,T/T,Western Union,WebMoney Qiwi tárcáját, Brazília Boleto. -Küldünk árut számított 3-7 munkanap, miután megkapta a befizetést.VISSZATÉR - Ha kap egy rossz, vagy hibás tétel, kérjük, írjon nekünk számított 7 napon belül megkapja a terméket. - Később, mint 7 nap a tétel nem fogadható el a visszatérő. - Ha a megrendelés hibás,küldünk cserealkatrészek, hogy miután megkapta a bizonyíték a hibás fotók az elemek, amit kapott, nem plusz költség.A postaköltség nem téríthető vissza.Minden visszatér tartalmaznia kell az összes eredeti elemek sértetlen állapotban, újra eladható állapotban,csomagolás, beleértve a kézikönyvek, garancia formák,stb.SZÁLLÍTÁSI -, Kérjük, győződjön meg róla, hogy a címet adj helyes.Ha a cím pontatlan, a csomag nem szállítási, illetve küldött vissza, hogy az eladó a vevőnek kell fizetnie az első, illetve a visszatérő szállítási díjak. - Szállítási idő függ a rendeltetési hely, illetve más tényezők, lehet, hogy vesz fel, hogy 20 munkanap.(Brazília, Oroszország volna 20-60 nap,mert a helyi szokásokat. - Ha ez történik, hogy bármely, a vámokat, adókat, valamint bármely más által felszámított díjak a futár cég, valamint az adott ország, a vevők vámot fizetni.(A vevő Brazíliából kell nyújtania az adószám, ha a megrendelés.) VISSZAJELZÉS -Ha elégedett a termék,kérem, adjon pozitív visszajelzést Öt Csillag Részlet Eladó Értékelés.A jóváhagyja a leginkább ösztönözni minket!! -Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, mi szolgáltatás az ön számára!!Köszönöm!

 • Vélemények (1)

  • Sirjohan 4

   I'm very satisfied.

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek