Az Anti-theft, szabotázs, vízálló, Anti-rozsda,tehát a biztonság biztonsági lakat,zár 50mm, kulcs atom, réz Penge alapjárati henger Az Anti-theft, szabotázs, vízálló, Anti-rozsda,tehát a biztonság biztonsági lakat,zár 50mm, kulcs atom, réz Penge alapjárati henger Az Anti-theft, szabotázs, vízálló, Anti-rozsda,tehát a biztonság biztonsági lakat,zár 50mm, kulcs atom, réz Penge alapjárati henger Az Anti-theft, szabotázs, vízálló, Anti-rozsda,tehát a biztonság biztonsági lakat,zár 50mm, kulcs atom, réz Penge alapjárati henger Az Anti-theft, szabotázs, vízálló, Anti-rozsda,tehát a biztonság biztonsági lakat,zár 50mm, kulcs atom, réz Penge alapjárati henger

Az Anti-theft, szabotázs, vízálló, Anti-rozsda,tehát a biztonság biztonsági lakat,zár 50mm, kulcs atom, réz Penge alapjárati henger

1 858 Ft
Készleten
a71

Címkék: Laptop Zár, ajtó zár, szívet zár, ajtó zár, zár vízálló, mágneses ajtó zár, zár hosszú, karkötő nato, digitális idő zár, idő zár biztonságos alkalmazás.

 • Zár Típusa: Kulcsos Zár
  Méret: 40/50/60/70mm
  Modell Száma: Iro325

  Az Anti-theft, szabotázs, vízálló, rozsdamentes acél,tehát a biztonság biztonsági lakat,zár 50mm, kulcs atom, réz Penge alapjárati henger

  Paraméterek

  ------------------ Lakat test szélesség: 40mm/50 mm/60 mm/70mm Biztonsági Szint: B-Anyaga : Ötvözött acél (nem rozsdamentes acélból készült) , akkor a rozsda, de a vas hulladék a termelési folyamat, törölje át .Felülete: Bevonat, rozsda-bizonyíték Henger alapjárati penge zár cilinder, biztonsági nagyon magas, kölcsönös nyitó árfolyam 0 Tömör acél lakat test építeni, krómozott, Keményedő folyamatot, anti-láttam, szabotázs, anti-korróziós különböző környezetben Csomagolás száma : zár x 1 , kulcs x 3 .Tipp: ha kell egy kulcs nyissa ki az összes zárat, hagyj üzenetet, hogy nekünk , köszönöm !!Bízz bennünk: Azt kapod, amiért fizettél !Ez minden pénzt megér ez !Kijelző ---------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Típus : Egy: Más a kulcs az egyik legfontosabb nyitott egy lock ( tartalmazó Csomag 1 lock / 3 kulcsok ) B: Ugyanaz a kulcs, lakat , az egyik legfontosabb nyitott sok lakat ( tartalmazó Csomag 1lock / 1 kulcs ) Alapértelmezett küldés : az A típusú , Ha kell, B típusú, kérjük, a megjegyzés parancsot, vagy hagyjon üzenetet nekünk , köszönöm !!!TIPPEK ---------------------- VEVŐ SHOW --------------------------

  Vásárlási Útmutató

  -----------------------

  Fizetés:

  1. Elfogadtuk Letéti fizetés.

  2. Kérjük, győződjön meg arról, hogy erősítse meg, amikor megkapja az elemek egy jó állapotban van, mert amikor egy parancs, a pénz átadása a Letéti, nem a számlánkra.

  3. Az árak nem tartalmazzák az egyéb vám vagy adó.

  Szállítás:

  1. Mi a hajó egész világon, mint Ajándék.

  2. További szolgálatra, vagy egyéni díjat a vevők felelőssége.

  3. Az elemeket szállítjuk belül 1-7 munkanap fizetés után befejezett kapott.

  4. Szállítási idő függ a rendeltetési hely, illetve más tényezők, lehet, hogy úgy akár több napig .Ha nem kapja meg 40 nap után.Kérjük, vegye fel velünk a felbontás.

  5. Szállítási május befolyásolja, ünnepek, rendezvények, egyéb bizonytalanságok.Nem tudjuk garantálni a megérkezési időt.

  Ujra visszafizetése:

  1. DOA(Dead on Arrival), vagy Rossz Elemet, akkor a felajánlott csere.Visszatérítés akkor ajánlott, ha raktáron nem elérhető.

  2. A postaköltség a díjak nem téríthetők vissza.Tételt vissza kell szolgáltatni sértetlen az eredeti dobozban.

  3. Vevőnek kell fizetnie a visszaküldés szállítási.

  4. Ha szeretnél egy visszatérítést, mert a tétel hiba, vagy más minőségi problémák, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba után 3 napon belül megkapja.A díj kapcsolatos vissza levelezési kell megelőzte az Ügyfelek.

  5. Kevesebb, mint 0,5% - a a csomag néha elvesznek ,de kérlek, ne aggódj .Ha még mindig nem, hogy a megrendelt tételeket belül a becsült időt ,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, amilyen gyorsan csak lehet .Mi lesz a felelős újraküldés új elemeket.

  Jótállási, illetve Visszajelzés:

  1. Értékeljük az üzleti, ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy 5 csillagos pozitív visszajelzést.mi lesz ugyanaz az ön számára.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, előbb, aztán majd választ minden kérdésre az ügyfelek egy munkanapon belül .egyszerűen elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést nem tudom megoldani a problémát.

  2. 12 hónap Gyártói Garancia (Kivéve a kiagyalt, sérülés vagy misusage).Minden termék bevizsgált, 100% szállítás előtt.

  3. Az ügyfelek felelősek azért, hogy vissza a szállítási nekünk megfelelő csomagolást javítani, aztán mi lesz a felelős újraküldés szállítási, hogy a vásárlók.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt szeretném visszaadni.Mi biztosítjuk a teljes cím.

  4. Ha valami nem megfelelő, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja a problémát.Örömünkre szolgál, hogy kijavítsa.

 • Vélemények (3)

  • Delreid50

   Great seller, quick and honest.

  • Kevman 1

   The price is overstated for such a lock

  • Doomknight92

   It does not worth to buy. Not good quality at all. Unlock - lock does not work every time well. Do not recommend it. Seller seems is ok and trusted for buying.

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek