2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék 2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék 2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék 2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék 2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék 2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék

2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék

38 864 Ft 21 374 Ft
Készleten
a8273

Címkék: kézi autót a gyerekek, húzza autót a gyerekek, lesalo autót a gyerekek, drift méter, hipac jjrc q70 rc, 4x4 buggy, 12402a, légpárnás autó gyerekek, autó deco gyerekek, sebesség stunt car.

 • Modell Száma: 258675
  Repülési Idő: 12-15 perc
  Márka Név: Erős-Toyers
  Korosztály: Felnőttek
  Csomag Tartalma: Eredeti Doboz
  Távirányító: Igen
  Származás: KN - (Eredetű)
  Anyag: Műanyag
  Figyelmeztetés: Egyik SEM
  Állam Közgyűlés: Ready-to-Go
  Tervezés: Autók

  2020 RC Stunt Car 2.4 G távirányítós Autót Nézni Gesztus Érzékelő Vezérlő Deformálódó a Fény, a Zene, a Gyerekek Játék Elem Tulajdonságok:

  Jellemzők:

  1. Auto-Bemutató: csak egy gombot, akkor egy vizuális lakoma által végzett ezt a szép hűvös transzformátor.

  2. Funkció: összkerékhajtás, előre, hátra, jobbra/balra-forgás, bal/jobb oldalra sodródás, a zene, a kerék fény, egy-gombot az auto - bemutató, gesztus érzékelő, többirányú mozgás.

  3. Gesztus Érzékelő: Tegye az órát a kezét, változtatni gesztus, az ugyanazt beszélő autó érzem a változást, a gesztus, a meghajtók pedig átalakítja, ahogy tetszik.A rugalmasság, hűvös sebesség teljesen meglepő.

  4. Az egyik Legfontosabb Át Az Úton, Off Road: ugyanazt beszélő test teszi az autót, több rugalmas, öltöny minden terepen.Mozdul a fű, homok, kövek, egyenetlen utakon, illetve egyéb Területen.

  5. Nevelési játék autók: Tanulni manőver ezek az autók sebességét egy nagyszerű módja annak, hogy javítsa a gyermek szem-kéz koordinációt, valamint a motoros készségek.

  Megjegyzés:

  Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, világos hatás

  Kérem, engedje meg, 1-3 cm eltérés miatt kézi mérés

  A Csomag Tartalmazza:

  1 x RC Stunt Car

  1 x Távirányító

  1 x Gesztus Érzékelő Vezérlő

  1 x Töltő Kábel Óra

  1 x Töltő kábel újratölthető akkumulátor

  1 x Felhasználói kézikönyv

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek