LCR Mérő Teszt Vezet / LCR teszt Clip / Terminál Kelvin Teszt Vezetékek w/4 BNC LCR Mérő Teszt Vezet / LCR teszt Clip / Terminál Kelvin Teszt Vezetékek w/4 BNC

LCR Mérő Teszt Vezet / LCR teszt Clip / Terminál Kelvin Teszt Vezetékek w/4 BNC

4 457 Ft
Készleten
a8311

Címkék: lcr méter, bnc szonda, Kelvin, lcr mérő szonda, esetben lcr, ir teszt, leopárdmintás sál, krokodil a töltő akkumulátor, lcr, clip kelvin.

 • DIY Kellékek: ELEKTROMOS
  Modell Száma: AT029

  LCR Mérő Teszt Vezet / LCR teszt Clip / Terminál Kelvin Teszt Vezetékek w/4 BNC

  Jellemzők :

  magas minőség.

  Standard kapcsolat illik az LCR Mérő 4 vezetékes kapcsolat a Induktivitás, Kapacitás, Ellenállás Mesurement;

  4 x BNC kikötők gyakran kapcsolatot LCR méter mint a HP , Anritsu..stb

  A legjobb a fedélzeti komponens tesztelés & mérés

  60cm kábel hossza

  Csomag:

  100% Vadonatúj

  1x LCR Mérő Teszt Vezet / LCR teszt Clip / Terminál Kelvin Teszt

  Szállítás

  1. A becsült szállítási idő 10~20 munkanapon Ázsiai, AMERIKAI egyesült államok, AUSZTRIA, egyesült KIRÁLYSÁG, a legtöbb nyugat-Európai országban; 15~30 munkanapon hogy a legtöbb más országban.Szállítási talán késleltetett miatt munkaszüneti nap.

  2. Ha szüksége sürgősen, tudunk küldeni DHL versenyképes ügynök szállítási költséget.Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, fizetés előtt.

  3. Vevő felelős az egyéni vám, valamint a helyi vonatkozó adókat, ha felmerült.

  A Kötelezettségvállalás

  1. Biztosítunk 12 hónap garancia.

  2. Ha az elem meghibásodott alatt megfelelő használat per használati utasítás a jótállási időszak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, vissza a szállítási költség a csere.Mi elküldjük önnek a csere a szállítási költség.

  3. Ha NEM kaptunk elem 40 napon belül, akkor ellenőrizd a posta, majd küldje el újra vagy visszatéríti a hiányzó elemet.

  Kapcsolat

  1. Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja a problémát.Kérjük, NE hagyják a negatív visszacsatolás nélkül kér segítséget.Keményen dolgozunk, hogy győződjön meg arról, hogy MINDEN ÜGYFÉL, 100% - os elégedettségi.

  2. Bármilyen kérdéssel, kérdések, vagy segítséget, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül TradeManager vagy e-mailben.

  3. Az összes e-maileket lesz a válasz, 2 munkanapon belül.Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra a e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.

  Célunk, hogy haladhatja meg az ügyfél elvárásainak, a minőség, a szállítási költség keresztül folyamatos fejlesztése, ügyfélkapcsolati.

 • Vélemények (1)

  • Chinmaan Ngai

   The item was received, but I haven't tested it yet.

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek