AA59-00594A Távirányító Samsung Smart U sorozatú LCD, LED TV AA59-00594A Távirányító Samsung Smart U sorozatú LCD, LED TV AA59-00594A Távirányító Samsung Smart U sorozatú LCD, LED TV AA59-00594A Távirányító Samsung Smart U sorozatú LCD, LED TV AA59-00594A Távirányító Samsung Smart U sorozatú LCD, LED TV AA59-00594A Távirányító Samsung Smart U sorozatú LCD, LED TV

AA59-00594A Távirányító Samsung Smart U sorozatú LCD, LED TV

2 573 Ft
Készleten
a8438

Címkék: ellenőrző remot, funkció generátor készlet, arduino billentyűzet, az univerzális tv távirányító, lép távoli vezérlő, 868mhz távirányító, automatikus, co2 modul, tűz stick tv, a samsung smart tv, parancs tv.

 • Támogató ALKALMAZÁS: No
  Csomag: Igen
  Gyakorisága: 433 MHz
  Használat: TV
  Modell Száma: AA59-00594A
  Csatorna: 1
  Márka Név: Qinyun
  Vezeték Nélküli Kommunikáció: IR

  AA59-00594A Távirányító Minden a Samsung U sorozatú LCD LED Smart TV

  Szállítmány.

  1.Mi a Hajó Összes Elem Világszerte 48 órán Belül,Kivéve Ünnepi,Lesz Majd Válassza ki Az Egyik Szerint a Különböző Országokban.

  Szóval, Ha Van Egyedi Szállítási Követelmény,Kérem, Mondja El, A Szállítás Előtt.

  2.Mi a Hajó, Hogy a vatera piacterén Címét Csak.Kérjük Ellenőrizze A Címet A Vatera Piacterén A Megfelelő Szállítási Címet .

  Értékesítés utáni szolgáltatás.

  1.Minden Cucc A Szigorú Vizsgálatot, A Szállítás Előtt .Mi pedig garantáljuk, Jó,Kérjük, Győződjön meg róla, hogy A Csomag A Jó Helyzetben, Amikor Az Aláírás.

  2.Miután Az Elemeket,Ha Bármilyen Problémája Van Az Áru,Akkor Kérjük Lépjen Velünk Kapcsolatba Bármikor, De Nem Habozott, Ahelyett, Hogy Nyílt Vita.

  3.Válaszolni fogunk, Hogy 12 Órán Belül,A Legjobb, Hogy Segítsen Megoldani A Kérdés vagy Probléma.

  4.A Szolgáltatás Célja Az, Hogy Minden Vendég Egy Jó Vásárlási Élmény.

  Visszajelzés.

  1.Ha Elégedett Vagy A Tétel & Szolgáltatást, Kérjük Adja Meg A Pozitív Visszajelzést & 5 Csillagos Értékelés,Amely Megadja Hozza Egy Jobb Fejleszteni Esélyt, Hogy A Boltban,Mi Pedig Köszönöm, Majd Próbálja Meg Nehezebb Szolgáltatás Jobb.

  2.Ha Elégedetlen A Szolgáltatással, Vagy Bármely Más Problémája Van,Kérjük Lépjen Velünk Kapcsolatba, Mielőtt Elhagyja A Visszajelzések & Nyílt Vita,Majd Oldja Meg A Problémát, Azonnal.

  3.Lesz Nagy Népszerűségnek Örvend, Ha Van Valami Jó Javaslatokat.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek