3-lejátszó lehajtható sakk. Fáradt standard sakk? Szeretné kipróbálni az új kihívásokra? Bükk, nyírfa fa tábla 3-lejátszó lehajtható sakk. Fáradt standard sakk? Szeretné kipróbálni az új kihívásokra? Bükk, nyírfa fa tábla 3-lejátszó lehajtható sakk. Fáradt standard sakk? Szeretné kipróbálni az új kihívásokra? Bükk, nyírfa fa tábla 3-lejátszó lehajtható sakk. Fáradt standard sakk? Szeretné kipróbálni az új kihívásokra? Bükk, nyírfa fa tábla 3-lejátszó lehajtható sakk. Fáradt standard sakk? Szeretné kipróbálni az új kihívásokra? Bükk, nyírfa fa tábla 3-lejátszó lehajtható sakk. Fáradt standard sakk? Szeretné kipróbálni az új kihívásokra? Bükk, nyírfa fa tábla

3-lejátszó lehajtható sakk. Fáradt standard sakk? Szeretné kipróbálni az új kihívásokra? Bükk, nyírfa fa tábla

15 466 Ft
Készleten
a8608

Címkék: sakk tábla, fa sakk, kis sakkfigurák, sakk óra, sakk-játék, vásárlás, sakk varázsló, könnyű sakk dáma, gyalog sakk design, backgammon fa.

 • Életkor: >6 Év
  Anyag: Fa
  Típus: sakktábla

  Fáradt standard sakk? & Iquest; szeretné kipróbálni az új kihívásokra? & Iexcl; Arca két sereg egyszerre, hogy a szövetségesek, mind a ordít a Csatában!

  Ez az egyedülálló sakk játék 3 játékos egy nagyon érdekes alternatívája a standard sakk-két.Ez a közeg a sakk játékok a három, ami tökéletesen használható bárhol.

  A készlet tartalmaz egy jól végzett hatszögletű be, feltéve, hogy a rekeszek borított bélés úgy érezte, hogy mentse meg, hogy a sakkfigurák belül.

  Sakk darab készült carpe, valamint bükk fát, a fekete éreztem, bázisok.A kiadvány a szabályok a játék egészül ki mindegyik.

  A hajón készült bükk, nyírfa fa.Súlya 700 gramm.Anyaga Bükk, nyír, carpe Fa Nyelv a spanyol, angol, német Magasság Király 55mm.Méret testület 35x35 cm.Koordináták Ha a Méret dobozok 50mm.

 • Vélemények (2)

  • Mariczka

   Item not received, and considered to be delivered. Impossible to open a dispute

  • Texnic 2011

   <2en> I still have not received it

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek