új 3M magas hőmérséklet Szalag 33M/Tekercs 5 8 10 12 mm A kétoldalas Ragasztószalag Külső Szalagot Matricák új 3M magas hőmérséklet Szalag 33M/Tekercs 5 8 10 12 mm A kétoldalas Ragasztószalag Külső Szalagot Matricák új 3M magas hőmérséklet Szalag 33M/Tekercs 5 8 10 12 mm A kétoldalas Ragasztószalag Külső Szalagot Matricák új 3M magas hőmérséklet Szalag 33M/Tekercs 5 8 10 12 mm A kétoldalas Ragasztószalag Külső Szalagot Matricák

új 3M magas hőmérséklet Szalag 33M/Tekercs 5 8 10 12 mm A kétoldalas Ragasztószalag Külső Szalagot Matricák

3 085 Ft 1 881 Ft
Készleten
a8905

Címkék: pcb terminál, awm 20624 80c 60v vw1, nikkel szalag szalag 18650 li, 3 m magas hőmérséklet szalag, f160 nb, alumínium doboz burkolat, kötött ragasztószalag, 6mm aljzat, chrome öntapadó, 3m magas hőmérséklet szalag.

 • Márka Név: YJBCo
  Modell Száma: 3M szalag

  Gépjármű-speciális ragasztószalag, Ultra vékony varrat nélküli hab szalag Csomag tartalma: 1x 33M 3M Szalag (Mert a nehéz nagyobb méretű csomag, Ha kell egy másik méret 5mm vagy 8 mm-es vagy 10 mm vagy 12 mm, pls szerződés velünk) Tipikus alkalmazások a következők: test oldalsó díszlécek; rozsdamentes acél, ABS, valamint PVC rocker panelek; kerék ajak díszlécek, ajtó szélén díszlécek, névtáblák/ díszítés, csomagtartón léc, a szél vagy az eső, de ectors, valamint a műszerfal átfedések.

  Tiszta : A maximális kötés erőssége,a felület legyen tiszta, száraz, sima, nincs rozsda, olaj szennyezés .Tipikus tisztítás oldószerek heptán, vagy izopropil alkohollal.

  Nyomás : a Nyomás a ragasztó a felület segíthet javítani a kötés erőssége,hengerrel vagy anyagokat lehet használni.

  Idő : alkalmazása Után, a kötés erőssége növekszik, ha a ragasztó folyik a felszínre.Szobahőmérsékleten, körülbelül 50% - a végső kötés erőssége lehet elérni, 20 perc után, 90% - a után 24 óra múlvaés 100% 72 óra után.

  Hőmérséklet : Ideális alkalmazási hőmérséklet tartomány 70°C 100°F (21degree celsius, hogy 38degree celsius).Működési hőmérséklet nem lehet kisebb, mint 10 fok celsius, a hőmérséklet túl alacsony, vezet, hogy gyógyítja az idő hosszabb.Ha a hőmérséklet túl alacsony, mozgás anyaggal, majd ragasztószalaggal a meleg, fedett tároló, vagy a fűtési kezelés.

  K. Mit százaléka a végleges kötés erőssége számíthatok után azonnal alkalmazást?24 óra elteltével?72 óra után?

  A. után Azonnal a kérelmet, körülbelül 60% - át a kötvény erő érhető el.Mivel a ragasztó továbbra is nedves a felület, akkor számíthat arra, hogy a kötvény a 75% - 80% után 24 órán belül.72 óra után, 95% - a+ a kötés erőssége érhető el.A bond továbbra is építeni az idő.

  K. a szalag oldószerrel szemben ellenálló?

  A. Igen, 3M akrilhab szalagok ellenáll a leggyakoribb autóipari oldószereket, mint benzin, gázolaj, mosó, oldószer stb.Oldószer ellenállás függvényében típusú oldószer, az idő, az expozíció, illetve a hőmérséklet.

  K. Miért nem a szalag érzem, ragadós?

  A. 3M magas teljesítmény akril ragasztó általában szilárd, száraz tapintású.Ezek célja, hogy a kötvény anyagok más, mint a bőr.A ragasztó használt célja, hogy az optimális teljesítmény, valamint a tapadás autóipari hordozók, valamint alkatrészek.A természetes olajok, valamint a nedvességet a bőr változhat a személy, aki, illetve befolyásolja a "hüvelykujj fellebbezés" a 3M Akril Hab Szalag.Egy személy a felvételt, lehet, hogy úgy érzi, nagyon ragadós, valamint egy másik, akkor úgy érzi, sokkal kevésbé ragadós tapintású.A különbség a "hüvelykujj fellebbezés" az a változata, a 2 személyes bőr felületek nem a ragasztó.

  K. A része nem azért, hogy az a jármű.Mi lehet a baj?

  A. Területeken is, hogy vizsgálja a szegény tapadás vagy a teljesítmény a következők:

  Ellenőrizze a felületi szennyeződés.A szubsztrátok kell, hogy legyen tiszta, mentes minden szennyeződést.Ez a leggyakoribb oka a gyenge tapadás.

  Ellenőrizze a felület mérkőzés.A két felület lehet ragasztani egy jó meccs?

  Ellenőrizze, hogy a megfelelő alkalmazás nyomás nedves-out.

  Az alkatrész a laposság.

  Ellenőrizze a telepítési folyamat a megfelelő eljárásokat.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek