Népszerű Anime Nyomtatás Húzózsinórral Táska Női Utazótáska Tinédzser, Iskola Táska, Barna Lány, Illetve Fiú Hátizsák Divat Női Tároló Zsák Népszerű Anime Nyomtatás Húzózsinórral Táska Női Utazótáska Tinédzser, Iskola Táska, Barna Lány, Illetve Fiú Hátizsák Divat Női Tároló Zsák Népszerű Anime Nyomtatás Húzózsinórral Táska Női Utazótáska Tinédzser, Iskola Táska, Barna Lány, Illetve Fiú Hátizsák Divat Női Tároló Zsák Népszerű Anime Nyomtatás Húzózsinórral Táska Női Utazótáska Tinédzser, Iskola Táska, Barna Lány, Illetve Fiú Hátizsák Divat Női Tároló Zsák Népszerű Anime Nyomtatás Húzózsinórral Táska Női Utazótáska Tinédzser, Iskola Táska, Barna Lány, Illetve Fiú Hátizsák Divat Női Tároló Zsák Népszerű Anime Nyomtatás Húzózsinórral Táska Női Utazótáska Tinédzser, Iskola Táska, Barna Lány, Illetve Fiú Hátizsák Divat Női Tároló Zsák

Népszerű Anime Nyomtatás Húzózsinórral Táska Női Utazótáska Tinédzser, Iskola Táska, Barna Lány, Illetve Fiú Hátizsák Divat Női Tároló Zsák

1 750 Ft
Készleten
a8973

Címkék: táska iskola, terepmintás húzózsinórral hátizsák, selyem viasz, váll táska, Hátizsák, hátizsák iskola, bumm húzózsinórral hátizsák, lilyhood húzózsinórral hátizsák, Veronica, riverdale veronica.

 • Fő Anyag: Vászon
  Márka Név: TLDGAGAS
  A nemek közötti: NŐK
  Modell Száma: 19071602

  Hogyan kell szabni a kép a táska ?

  1. lépés:akkor küldje el nekünk a képet a vatera piacterén keresztül üzenetet, vagy küldje el az e-mail .2. lépés:megmutatjuk a preview, a csomagot a kép után hamarosan megkaptuk a képet.3. lépés: ha a minta elnyeri a tetszését ,akkor a megrendelés.

  Megjegyzés: KELL-Olvassa el Vásárlás Előtt

  1,ha egy orosz vevő,Kérjük, töltse ki a jobb Vevő Teljes neve(három rész), hogy a megrendelés Előtt, amikor helyet érdekében,ha nem a posta, visszatér a csomag.majd nem fogadja el, semmilyen visszatérítés érdekében, anélkül, hogy a teljes nevét. 2,Ha a Vevő sürgős szükség van az elem,ha nem tud türelmesen várni, a csomagot a CHINA POST AIR MAIL, Pls válassza az Express way,ha választottunk china post AIR MAIL,ha a késedelem a transzfer,Pls nem fogad el semmilyen visszatérítésre vagy vita,De kérjük, segíteni szeretnék kiterjeszteni a folyamat alkalommal a megrendelés. 3. MINDEN Áru rendelkezésre állnak,miután fizetett,ususlly adunk a nyomon követési számot 1-2 munkanapon belül küldött ki a csomagot belül 2-4 munkanapon belül,Miután a csomagot küld ki,amit nem tud befolyásolni minket, ez erősen függ attól, nemzetközi szállítás ,őszintén reméljük, megérti, majd türelmesen várni ,ha van egy kis késés,igyekszünk segíteni akkor szóljon.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek