MTCV -03W Szelepek Moduláris Ellenőrizze a Fojtószelep Szelepek Moduláris Szelepek

MTCV -03W Szelepek Moduláris Ellenőrizze a Fojtószelep Szelepek Moduláris Szelepek

10 005 Ft
Készleten
a9001

Címkék: amerikai otthon maradni, 9w led spot kert, 4g router sim foglalat, 4g hátsó kamera készlet, 4g intelligens karóra 2gb, 4g cserkészet kamera, bérgyilkos köpeny, férfi, 150watt fém lámpa, al fajr karóra.

 • Szerkezet: Szabályozó
  Teljesítmény: Hidraulikus
  Márka Név: timeway
  A Standard, vagy a nem Szabványos: NORMÁL
  Modell Száma: MTCV-03W
  Anyag: Szereposztás
  Nyomás: Magas Vérnyomás

  Cég Információk

  TIMEWAY mindig tapad az üzleti filozófiája "az őszinteség-alapú, minőség az első, hírnév-orientált, menedzsment-orientált, szolgáltatás-orientált", majd létrehoz egy modern vállalati integrációja a tudomány, a technológia, valamint a kereskedelem.

  Ez illeszkedik a Japán Komatsu, hazai yamagata, Japán Kawasaki, Volvo, illetve egyéb hazai, mind a külföldi nagy teherbírású híres mechanikus brand gyártók.Gyártása hidraulikus fogaskerék szivattyú egység, valamint egyéb alkatrészek.

  A termékeket exportált, Délkelet-Ázsia, Európa, Olaszország, több mint negyven országban.

  TIMEWAY Hidraulika egy profi gyártása csere precíziós alkatrészeket Hernyó, Rexroth, Kawasaki, Komatsu, Linde, Sauer Sundstrand, Eaton, Parker/Denison hidraulikus, dugattyús szivattyú, hidraulikus vane szivattyú vagy hidraulikus motor Kínában.Ha úgy dönt, hogy a termékeink, akkor alacsony a költsége körülbelül kotrógép fő szivattyú karbantartás vagy javítás határozottan.

  Mi a fő termékek a TIMEWAY ?

  FOGASKERÉK-SZIVATTYÚ: CBN Sorozat NT Sorozat, CB-B-Sorozat, CBK Sorozat, GPY Sorozat, HGP Sorozat, CBF Sorozat, mozgó labor Sorozat

  DUGATTYÚS SZIVATTYÚ:CY Sorozat, A10VSO Sorozat, A2F Sorozat, HY Sorozat, A2FO Sorozat,

  A2FM Sorozat, A4VG Sorozat, V Sorozat

  VANE SZIVATTYÚ: VQ Sorozat, VP Sorozat, VCM Sorozat, PV2R Sorozat

  SZIVATTYÚ ALKATRÉSZEK Hernyó, Rexroth, Kawasaki, Komatsu, Linde, Sauer Sundstrand, Eaton, Parker/Denison hidraulikus, dugattyús szivattyú, hidraulikus vane szivattyú vagy hidraulikus motor Kínában.

  Mi az előnye a TIMEWAY?

  1.A legmagasabb minőségi garancia a legkedvezőbb áron.

  2.85% - a a dolgozók ügyes szakemberek and mechanics.TIMEWAY úgy véli, csak a kiváló embereket, képes a kiváló termékek.

  3.TIMEWAY teljes vonalak fejlett gyártási berendezések anyag a késztermék.

  4.Termékek széles skáláját a referencia.

  Mi a helyzet a csomagolás, a szállítás pedig részleteket TIMEWAY?

  1.Standard exportáló fadobozban Tengeren, míg a karton dobozokat, Légi vagy Kifejezni.Különben is, egyedi csomagolás elfogadható.

  2. Raktáron belül 3-4 nap után a kifizetések.Raktáron, mi fog készíteni, hogy a 14-25 nap, ami nagyon ritkán került sor, TIMEWAY.

  Üdv TIMEWAY!

  Ha szüksége van bármilyen hidraulikus szivattyú vagy hidraulikus szivattyú alkatrészek, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!Mi mindig itt a válasz!

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek