5db Tetováló Tű Gép Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port MTS az Elektromos Derma Eszközök MYM Microneedling 5db Tetováló Tű Gép Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port MTS az Elektromos Derma Eszközök MYM Microneedling 5db Tetováló Tű Gép Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port MTS az Elektromos Derma Eszközök MYM Microneedling 5db Tetováló Tű Gép Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port MTS az Elektromos Derma Eszközök MYM Microneedling 5db Tetováló Tű Gép Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port MTS az Elektromos Derma Eszközök MYM Microneedling 5db Tetováló Tű Gép Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port MTS az Elektromos Derma Eszközök MYM Microneedling

5db Tetováló Tű Gép Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port MTS az Elektromos Derma Eszközök MYM Microneedling

1 681 Ft 1 075 Ft
Készleten
a9140

Címkék: mikro tűzéssel tű, derma roller, tű gép amia, hordozható készülék tű ingyenes mezoterápia, derma, derma pen mym, bajonett lámpa, baba arcát alapítvány, dermarol, 8. polgári.

 • Modell Száma: Tetoválás Patron Tű
  Termék neve: Replacable Patron Fehér bajonett A Derma Pen
  Tű alkalmazás: Bajonett Derma pen készülék
  Márka Név: Raiuleko
  A termék jellemzői 2: Szemceruza
  Számozás: R-272 273
  A termék minőségét: 5db
  Interfész Típusa: Bajonett Port/Csavar Port
  A termék jellemzői 3: Drift ajak
  A termék jellemzői 1.: szemöldök tetoválás
  Csomagolás: Független sterilizálás csomag
  Termék Típus: 9 pin/12 pin/36 pin/ 42 pin-Kör/nano

  5db Tetováló Tű Derma Pen Tűk 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin-Bajonett Csavar Port Dr. Toll Elektromos Derma Pen MYM Microneedling

  Elve microneedles

  Nyissa meg a stratum corneum csatorna, amely megakadályozza, hogy a bőrön át történő felszívódás, valamint elősegítik a hatékony, penetráció, valamint felszívódását termékek, mint a bőrápolás.Például, csak akkor tudjuk alkalmazni egy része a lényege, hogy a bőr.Lehet szívódik fel jobban a mikro-tű, s a hatása is jobb.

  1. Mi is az a microneedle?

  Mi a mikro-tű szépség, az első szépség eszköz, amely felhasználható a mikro-tűgörgős (más néven micro-tű).Tény, hogy a mikro-tű ugyanaz, mint az ultrahangos introducer.Azt az elvet, s a hatás különböző.Szépen elrendezve, 192 vagy 540 orvosi rozsdamentes acél tűk (nem hétköznapi rozsdamentes acél) átmérőjű 0.07 0,2 mm.

  2. Mit kell, hogy fordítsanak különös figyelmet után microneedle szépség?

  egy, miután a mikro-tű szépség, hogy a jég film, egyrészt megakadályozza a bőr allergia, gyorsan elhalványul a bőrpír okozta a használatát a micro-tű, ugyanakkor van egy jó javítása, karbantartása a bőr.

  Jég film használható egyedül.Például, amikor megyek ki a piruló arcát meleg, vagy úgy érzi, hogy a bőr kellemetlen, azonnal egy jég film kezelés, a bőr is kényelmes. (Ez lesz jobb, hogy a jég film a hűtőben előre.)

  b.Miután a microneedle befejeződött, a jég film nem kell mossuk le, majd egy kis repair krém lehet alkalmazni, mint megfelelő.Általában ajánlott, hogy este.Miután jó munkát végez, akkor használja az egyik este, hogy a bőr jó pihenést folyamat, ami jó bőr javítás.

  c.A következő nap után a microneedle befejeződött, szükséges, hogy jó munkát végzel, a nap elleni védelem.

  3. Mi az óvintézkedések microneedles?

  1 komoly sebeket, az arc, súlyos, piros bloodshots, súlyos akne során az epizód, kérjük, ne használja, megakadályozzák a fertőzés, bőr, akne heg pedig fizikum tilos.

  2 fényvédő a következő nap.

  3 Enni kevésbé irritáló ételt, ha így microneedles.

  4 mikro-tű különleges emberek számára, hogy elkerüljék a kereszt-fertőzés

  4. Lehetséges, hogy be más krémek, illetve egyéb termékek microneedles?

  Microneedles csak be steril termékek vagy a termékek, amelyek megfelelnek bizonyos sterilitás követelményeknek.Az ajánlott termékek liofilizált por törzsoldat.Egyéb kozmetikai nem javasoljuk, hogy használja a microneedles, hogy elkerüljék a fertőzést okozhat a felesleges bajt.

  5. Miért használja a jég film befejezése után a microneedle?Lehet cserélni más maszkot?

  Használata után a microneedle kell használni a jeget, film, főleg, hogy megelőzzük az allergia, a javítás a bőrt.A bőr nem allergiás kell használni.Egyrészt, az érzékeny, hogy a megelőzés.Egyrészt, a hidratáló, regeneráló hatása nagyon jó.Sok bőr piros után a microneedle készült, de jó, hogy alkalmazza a jég film általános.

  Termék opciók:

  Bajonett Port

  Egy 5db*9pin

  B 5db*12pin

  C 5db*36pin

  D 5db*42pin

  E 5db* Kerek nano

  Csavar Port

  Egy 5db*9pin

  B 5db*12pin

  C 5db*36pin

  D 5db*42pin

  E 5db* Kerek nano

 • Vélemények (1)

  • Bem Malandro

   postage took pretty long for the rest everything is ok

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek