Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23 Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23 Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23 Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23 Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23 Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23

Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23

16 006 Ft 11 363 Ft
Készleten
a9147

Címkék: tiolet papír, wc papir jogosultja, jogosult wc papír, toilt papír tartó, wc-papír tartó kutya, sárga támogatja a wc-papír, wc ülőke, támogatja a lábát, wc-papír, európai wc-papír tartó, tartozék wc.

 • Típus: papír tartók
  Származás: KN - (Eredetű)
  Tanúsítási: CE
  Anyag: Alumínium Ötvözet
  Modell Száma: AS

  Egy Lovag Emlékszem, Gótikus Fürdő Szövet Jogosultja Fürdőszoba Wc Papír tartó JS23 Leírás:

  Jellemzők:

  1. Ez a legkirályabb háztartási lehet vásárolni ebben az évben!

  2. Exkluzív falra szerelhető wc-papírt lovag öntött minőségű, márkás gyanta, valamint a kézzel festett, hogy elfog minden csodálatos részlet a Középkori stílust.Király, nem ?

  3. GYÖNYÖRŰ TISZTA KÉZMŰVES.Nekünk van a legtöbb profi design, csapat folyamatosan optimalizálja a formában, majd hagyd, hogy a képzett termelési csapat rájön, végül szerez a büszke alkotás.

  4. GRAFIKA KÖZEL ÉLET. A szülés nem csak hogy megkönnyíti az emberek életét, ez is egy igazi műalkotás, meg minden részletét úgy tervezték, hogy nagyon is valóságos.

  5. MÉRET: A magassága 25 cm, szélessége 18 cm

  Megjegyzés:

  1. Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása.Kérem, engedje meg, 1-3 cm eltérés miatt kézi mérés.

  Tulajdonságok:

  Méret: magasság 25cm.Szélesség 18 cm

  Anyag: Gyanta + vas lap

  A Csomag Tartalmazza:

  1 x fürdő szövet jogosultja(szövet vagy wc-papír nem tartalmazza)

  1 állítsa x Erős vész nyoma matrica + csavar kampó

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek