Pro 'sKit 8PK-366N-G különleges szívófej hiteles magas hőmérsékletű tin hegesztés illik, Szívó szájában Pro 'sKit 8PK-366N-G különleges szívófej hiteles magas hőmérsékletű tin hegesztés illik, Szívó szájában

Pro 'sKit 8PK-366N-G különleges szívófej hiteles magas hőmérsékletű tin hegesztés illik, Szívó szájában

1 744 Ft 1 326 Ft
Készleten
a9200

Címkék: pikachu pokemon, szivattyú forrasztani, sfc, elektromos forrasztani balek desoldering vas, solder tin, paródia a nők, 12mm ws2811, proskit eszköz, forrasztani a drótot, solder szívó.

 • Modell Száma: 8PK-366N-G szívófej
  Jellemzők: Magas hőállóság

  Pro 'sKit 8PK-366N-G különleges szívófej magas hőmérséklet ellenállás hegesztés illeszkedő Szívó tin szája

  Megjegyzés: Ez a termék szívófej, nem tartalmazza a fogadó

  Különleges Megjegyzés:

  Szia.A barátom,Üdv itt, akkor önnek a legjobb termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Boldogok vagyunk, hogy segítsünk.Felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül.Nagyon szépen köszönöm. 1.Szállítás előtt, akkor ellenőrizze a címet, ha a cím tartozik, hogy a távoli területen,tartjuk a kapcsolatot veled! 2.Árunk nem tartalmazza az ár a vámok, távoli szállítási költségek 3.Ha kell egy számlát, akkor kérjük, hagyj üzenetet, majd hagyja az e-mail címét,majd meg kell küldeni a postafiók 8 órán belül! 4.A termékek nem tartalmazzák a vámok.Ha az ország vám gyűjteni vámok, kérjük, vegye időben.Mi nem vállal felelősséget azért, ha az áru visszaszolgáltatásával vagy elpusztul, mert nincs azonnali fizetés vámok.Köszönöm, hogy megértesz. 5.Ha a fentiek rendben vannak, mi elküldjük önnek a termék azonnal.Sok szerencsét! 6.A termékek küldünk felel meg a termékek a kép.Ha bármilyen kifogása, hogy a márka a termék paraméterek márka a képet, kérjük, ne vásároljon közvetlenül, vagy lépjen kapcsolatba velünk!Ha vásárolni közvetlenül, egyetért a márka a képre!Küldünk a termékek az ön igénye szerint.Köszönöm!

 • Vélemények (2)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek